Vien0%

Status
Beëindigd
Startdatum
3 september 2018
Einddatum
30 mei 2019
Thema's
VH 7: Duurzame landbouw, water- en voedselvoorziening, VH 1: Gezondheid: zorg en vitaliteit, VH 9: Kunst en creatieve industrie
Regeling
Take-off hbo fase 1

Vieno® is hét nieuwe alcoholvrije drankje voor de horeca. Het wordt gemaakt d.m.v. natuurlijke fermentatie van groenten en fruit geïnfuseerd met kruiden en specerijen. Hierdoor ontstaan net zulke complexe smaken als in wijn. Ontwikkeld vanuit de gedachte een unieke beleving te creëren tijdens lunch of diner, speciaal voor gasten die willen genieten van een goede wijn-spijs combinatie maar geen alcohol drinken. Onze markt is het sterrenrestaurant.
Vieno® richt zich op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van alcohol-vrije dranken voor de horeca. Via dit project willen we zowel het assortiment als de markt kunnen uitbreiden.

Contactinformatie

HAS Hogeschool

Monique de Knegt
Contactpersoon